THIS SITE IS CURRENTLY CLOSED FOR FURTHER UPDATES.

My Name tag

**popular item


Your Name tag (English)
Description: Make a very unique name tag of your own!.
Letters limit : 1~ 12
Size of the tag depends on the number of letters.
RM6.00

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. can i do it in ABC and hangul ?

    ReplyDelete
  3. i nak yang ni . hehe . bagi tindak balas cepat sikit yaww ;P

    ReplyDelete
  4. ney rm5 je ke??
    ke 1 huruf rm5?? ^^"

    ReplyDelete
  5. saya suka yg ni!! mcm mna nk beli bnada ni? saya tak paham laa..
    kalau nak bayar kena bayar guna account bank ehh?? ala,susah la saya tak da account bank lagi..kalu mintak dekat ayah saya nanti dia marah pulak..
    tapi apa pun saya nak jugak beli ni.. :)

    ReplyDelete
  6. hello priencess maknea, to purchase, you just have to fill the order form on the right side of our blog^^ and for payment, you do not need bank account to make payment. you can use cash deposit machine in maybank^^ thank you very much~

    ReplyDelete
  7. ni kalau bayar melalui topup boleh ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. sorry tak boleh^^ bayaran boleh dibuat dengan Maybank deposit machine^^

      Delete